Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Έντονο ενδιαφέρον στην ημερίδα για τις μαθησιακές δυσκολίες

Με επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η σεμιναριακή ημερίδα που διοργάνωσε το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου για τις Μαθησιακές Δυσκολίες και την Ειδική Γλωσσική Διαταραχή, με δωρεάν συμμετοχή για τους συμμετέχοντες.

Η σεμιναριακή ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, στο Συνεδριακό Κέντρο Du Lac, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013.

Η συγκεκριμένη ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου, για ενημέρωση του κοινού αλλά και την εξειδικευμένη συνεχιζόμενη εκπαίδευση.

Εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων αλλά  και φοιτητές παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την ημερίδα, όπου μετά το πέρας της, έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης και όλο το υλικό των παρουσιάσεων.

Συντονιστής της ημερίδας ήταν ο δρ Φώτης Μωρόγιαννης, ψυχίατρος, με εισηγητές τη Σταυρούλα Μπέλλα, λογοθεραπεύτρια, τον Μιχάλη Τσεντσερή, ψυχολόγο και τη Χρύσα Γκουντάντση λογοθεραπεύτρια.

Να σημειωθεί πως το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Ψυχολογικής Στήριξης. Είναι στελεχωμένο από μια επιστημονική ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον.
 
Σελίδα https://www.facebook.com/Diepistimoniko.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου